Zuid-Kennemerland
Natuur
Op
vrijdag06nov202009:30

Aan de slag in Middenduin! (Aangepaste vorm)

Deze werkdag gaat wel door; max 4 personen. Aanmelden mogelijk!

Welkom op deze IVN-Natuurwerkdag.

In 1e instantie was deze dag een onderdeel van de landelijke Natuurwerkdag. Helaas gaat deze activiteit wegens corona niet door; echter wij gaan als eigengroep wel deze dag aan de slag. Natuulijk wel de coronamaatregelen als; kleine groep, schoonmaak art. aanwezig, handgel aanwezig, 1,5 m. afstand.    

Het IVN Zuid-Kennemerland organiseert deze werkdag in natuurgebied Middenduin in Overveen. Middenduin is een prachtig natuurgebied van Staatsbosbeheer en heeft een mooie landschappelijke afwisseling met bebost en open duin, steile duinkloven met in de diepte een mooie waterstroom, hellingbossen en chaletachtige huisjes op de duintoppen. 

Samen aan de slag voor natuur en landschap met een groep enthousiaste natuurliefhebbers! We gaan aan de slag langs de Zanderijvaart. We gaan op de hellingen aldaar boomopslag van abelen weghalen. En we gaan Amerikaanse Vogelkers uitsteken in een bos. Om zo de oorspronkelijke duinflora weer een kans te geven. Verder gaan we de uitzichtheuvel bij de zanderij schoonmaken van allerlei kleine bomen. 

Een dag lekker buiten werken in de natuur met een groep enthousiaste mensen? U bent van harte welkom! Verzamelen om 9.30 uur bij ingang Middenduin aan de Duinlustweg. De werkdag duurt tot 13.00 uur. Zorg zelf voor werkkleding en -laarzen, koffie/thee en lunchpakket. Wij zorgen voor vlaai bij de koffie! Meer informatie bij Marc van Schie, 06-22575748 of via marcmargriet@hetnet.nl.  Natuurlijk houden wij ons aan de corona-maatregelen als bv de 1,5 m afstand. Aanmelden graag via de email. Of kijk www.natuurwerkdag.nl Kom je met de trein ( A'dam CS 20 minuten) naar station Overveen dan wordt je daar om 8.50 uur opgehaald. We gaan er een prachtige dag van maken!   
 

   

 

Algemene informatie

vrijdag 6 november 2020 - 09:00 tot 14:00
Locatie: 
Middenduin
Duinlustweg
Overveen
Nederland
Google Maps image