Zoetermeer
Natuur
Op
zondag27mei201812:00

Westerparkdag

Op het laatste weekend van mei  organiseren IVN, de Natuurtuin en de gemeente weer de Westerparkdag.

Het is inmiddels een traditie, de Westerparkdag in het laatste weekend van mei: door IVN, de Natuurtuin en de gemeente wordt al jaren deze dag georganiseerd om jong en oud te laten genieten van wat parken in het algemeen, en deze prachtige plek in het bijzonder, te bieden hebben om in een stadse omgeving de natuur te beleven.

Het thema is dit jaar ‘Feest in het Park’ in verband met 2 jubilea:  IVN Zoetermeer en St. Vrienden Natuurtuin Zoetermeer bestaan 40 jaar. Het programma voor 27 mei is volop in de maak, het wordt in ieder geval een dag waar diverse groen- en milieuorganisaties zich presenteren en waar we feestelijke activiteiten aanbieden voor kinderen en volwassenen.

Voor de activiteiten die wij als IVN afdeling willen aanbieden, hebben wij hulp nodig!
Hieronder staat het overzicht en de vraag is waar jij aan wilt meedoen. Ook kunnen we mensen gebruiken voor eventuele achtervang of hand en spandiensten op die middag.

Het lijkt nog ver weg, maar we willen tijdig weten welke activiteiten daadwerkelijk een plek krijgen in het programma in verband met vergunningen, inrichting van het terrein en PR: dus horen wij graag uiterlijk 18 maart wat je kunt bijdragen.

Laat het ons weten via info@ivnzoetermeer.nl  en namens de IVN-organisatie van de Westerparkdag alvast bedankt!

  • Insectenhotels maken
  • Nestkasten timmeren
  • Schmink
  • Cupcakes met bloemen, natuurlijke materialen versieren
  • Fluitjes maken van fluitekruid
  • Kroontjes/feesthoedjes maken voor kinderen

Algemene informatie

zondag 27 mei 2018 - 12:00
Evenement duurt tot ongeveer 16.00 u
Locatie: 
Westerpark Zoetermeer
Netherlands
Google Maps image