Volle maan wandeling met IVN Zeewolde

Op 4 maart 20.00 uur gaan we wandelen bij volle maan. Inloop vanaf 19.30 uur mét muziek. Het zal jeverbazen hoeveel licht de (bijna) volle maan geeft en hopelijk kan je genieten van de rust in het nachtelijke bos. Misschien komen we witte wieven tegen of kunnen we een gesprekje voeren met het mannetje in de maan. De volle maan heeft altijd aanleiding gegeven tot het ontstaan van verhalen, misschien hoor je op deze avond wel zo’n verhaal of legende.
De maan heeft invloed op het leven op aarde, al is het maar dat de getijden van de zee erdoor beïnvloed worden. Worden er ook meer kinderen geboren of meer misdaden gepleegd of klopt het gezegde: bij volle maan kraait de haan, de rode of de zwarte?
De tocht is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar die een uur kunnen wandelen. We lopen zonder extra licht. Doe een liefst donkere jas aan en stevige schoenen en dan zien we je graag bij de Roode Schuur, Dasselaarweg 29 in Zeewolde.
Opgeven verplicht via: activiteiten@ivn-zeewolde.nl.

Er is een maximum aan het aantal deelnemers.
Deelname kost voor leden van IVN Zeewolde en kinderen €2,50 en voor niet leden €5,00, dit is inclusief chocolademelk.

Kom bij voorkeur met de fiets. Komt u met de auto parkeer deze dan op het parkeerterrein van de begraafplaats schuin tegenover de Roode Schuur, Dasselaarweg 26.

Waar
De Roode Schuur
Dasselaarweg 29
3896 LT Zeewolde
Bekijk op Google Maps
  • Kosten: Leden € 2,50 en € 5,00 voor niet leden
  • Aanmelden verplicht: Ja

Ontdek meer over

Deel deze pagina