De seizoenswandelingen op vrijdag

Eén keer per kwartaal organiseren we een langere wandeling op vrijdag van minimaal 4 uur. We wandelen in de ochtend en een deel van de middag. Rond 14.30 uur zijn we terug bij de Roode Schuur. We genieten van de flora en fauna en beleven het seizoen. We wandelen in een vooraf vastgesteld gebied. Voorbeelden zijn: Harderbroek, Hulkesteinse bos, de Veluwe, Harderbos, Oostvaardersplassen, enz. De afstand ligt tussen de 9 en 12 km.

Data seizoenswandelingen voorjaar 2023

Vrijdag 27 januari en 28 april

Startpunt en vervoer

Voor alle wandelingen verzamelen we bij de Roode Schuur. Vandaar vertrekken we lopend de natuur in. Op donderdag en vrijdag vertrekken we zo nu en dan per fiets of auto naar het startpunt van de wandeling. Indien mogelijk zullen we carpoolen.

Deelname, kosten en opgave wandelingen

Deelname aan de wandelingen op vrijdag is voor leden en donateurs van IVN Zeewolde gratis. Ben je geen lid, dan kun je 1x gratis meewandelen. Daarna kun je alleen meewandelen als je lid bent van IVN Zeewolde. Bij carpoolen worden de autokosten gedeeld.

Opgave voor de wandelingen op vrijdag is verplicht via e-mail.

E-mail en de IVN wandelgroepsapp

Per e-mail worden wandelaars enkele keren per jaar geïnformeerd over de wandeldata, informatie over met name de seizoenswandelingen en belangrijke wijzigingen.

Daarnaast kan je je ook aanmelden voor de Whatsapp groep. Hier wordt vaker informatie gedeeld bijvoorbeeld voorafgaand aan de wandelingen, als we onderweg zijn of na afloop van de wandelingen. Wil je toegevoegd worden aan de appgroep stuur dan een mailtje met je naam en telefoonnummer.

Handige tips

Gebruik stevige schoenen en aangepaste kleding aan het weer en teken.

Fototoestel en verrekijker kun je zeker meenemen. Een spiegeltje en loep zijn ook leuk om bij je te hebben.

Neem op de vrijdagwandeling zelf eten en drinken mee en eventueel een zitmatje. We lunchen onderweg in de natuur.

Voor meer informatie: E-mail: wandelgroep@ivn-zeewolde.nl

Waar
De Roode Schuur
Dasselaarweg 29
3896 LT Zeewolde
Bekijk op Google Maps
  • Kosten: Gratis
  • Aanmelden verplicht: Ja

Deel deze pagina