Broodjes bakken – Doolhof – blote voeten pad en nog veel meer

 

Op zondag 23 april 2023 zijn er weer volop activiteiten voor kinderen in De Roode Schuur aan de Dasselaarweg 29, Zeewolde..
Tijd: 13.30 – 15.30 uur. Inloop vanaf 13.00 uur.
Voor wie: Kinderen t/m 12 jaar met hun (groot)ouders/begeleiders.
Kosten: € 2,50 pp.
Betaling contant of pinnen.
Aanmelden verplicht vóór donderdag 20 april, via activiteiten@ivn-zeewolde.nl , dit in verband met inkoop.

De ouders/begeleiders kunnen ondertussen in de schuur de expositie bekijken en genieten van een kopje koffie/thee. De kinderen aanmoedigen mag natuurlijk ook.

IVN gidsen gaan samen met de kinderen heerlijk spelen in en rond de Roode-schuur.  Tussen al dat spelen en rennen door, zorgen wij voor heerlijke broodjes die je zelf mag bakken aan een stok. Dat doen we samen in onze vuurkuil. Je mag kiezen uit jam of een worstje in je broodje.

De doolhof met uitkijktoren is ook altijd leuk om doorheen te ravotten of om je even te verstoppen.  En dan nog even op je blote voeten over het blote voeten pad dat we daarvoor speciaal hebben aangelegd. Het is echt een heel apart gevoel. Na afloop kun je de voeten even schoon borstelen of afspuiten en daarna je sokken en schoenen weer aan. In de schuur zelf hebben we ook nog prachtige en leerzame doe blokken staan waar je ook gebruik van kunt maken. Is het slecht weer, dan gaan we in de schuur allemaal leuke dingen met je doen. Broodjes bakken is onder de overkapping.

Kom gezellig langs en maak er een leuke middag van. Tot ziens in de Roode-Schuur.

 

Waar
De Roode Schuur
Dasselaarweg 29
3896 LT Zeewolde
Bekijk op Google Maps
  • Kosten: € 2,50
  • Aanmelden verplicht: Ja

Ontdek meer over

Deel deze pagina