Lid worden van IVN Zeewolde

Steun IVN, Instituut Voor Natuureducatie en duurzaamheid, word lid of donateur!

IVN draagt bij aan een duurzame samenleving door mensen te betrekken bij natuur, milieu, landschap en leefomgeving. Dat doen we dankzij de vele vrijwilligers en donateurs die actief zijn in IVN-afdeling Zeewolde .

Ja, ik word lid!

IVN Zeewolde organiseert diverse activiteiten in en over de natuur, voor jong en oud, zoals cursussen, excursies, tellingen, workshops en meer

Als lid kunt u aan alle activiteiten deelnemen. Wilt u zich ook inzetten voor groen in uw omgeving? Word dan lid van IVN-Zeewolde.

 

Contributie

De kosten van het lidmaatschap (voor het jaar 2021) bedragen € 24,00 per jaar. Huisgenootleden zijn al lid voor € 12,00 per jaar.

 

 

Draagt u de natuur een warm hart toe en wilt u het werk van IVN Zeewolde financieel ondersteunen dan kunt u ook donateur worden vanaf € 15,00 per jaar. (Meer mag natuurlijk ook).

IVN Zeewolde bankiert bij de Triodosbank. De contributie of een eventuele gift kunt u overmaken op IBAN rekeningnummer  NL27TRIO039.02.83.126 t.n.v. IVN Zeewolde.

Wijzigingen

Wilt u wijzigingen in uw gegevens doorgeven of uw lidmaatschap of donateurschap beëindigen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de Servicedesk via info@ivn.nl.

 

lid worden