Zeewolde
Recreatie
Op
zaterdag03feb201819:30

Volle maan wandeling met IVN Zeewolde en Staatsbosbeheer

Op zaterdagavond 3 februari 2018 organiseren Staatsbosbeheer en IVN Zeewolde een spannende wandeling in het Horsterwold. De wandeling is voor jong en oud, kinderen vanaf 6 jaar met ouders zijn van harte welkom. De start is om 19.30 uur op de parkeerplaats bij Kampeerterrein de Banken, Dasselaarweg 45, 3896 LT Zeewolde en de wandeling duurt circa twee uur. Deelname kost € 4,- pp; kinderen van 6 t/m 12 jaar betalen € 2,- pp.

Het is dit weekend volle maan en uit ervaring weten we dat een boswandeling bij volle maan een heel bijzondere ervaring is. De dag loopt ten einde, de zon gaat onder, de schemer valt over het Horsterwold ….. de dag gaat over in nacht ….. de duisternis en geluiden van het bos worden je metgezellen. We gaan dit zien, horen, voelen en ruiken …. we gaan dit ervaren en beleven.

De wandelroute loopt door het Horsterwold en over de Voorlanden. Onderweg beluisteren we de volle maan serenade van de band Ackoord beluisteren. Er wordt ook verteld over onze maan. Bij het kampvuur kunnen de kinderen een lekkere versnapering gebruiken. En wie weet ontmoet je onderweg nog nachtdieren als de vos of uil. Maar bovenal beleef je de mystieke sfeer van het Horsterwold bij volle maan. Maak samen met de gids van Staatsbosbeheer/IVN deze wandeling door bos en over het strand.

Bij flinke storm of zware regenval gaat de wandeling niet door; raadpleeg vooraf de IVN website http://www.ivn.nl/afdeling/zeewolde of http://www.staatsbosbeheer.nl/Natuurgebieden/Randmeerbossen

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jeannette Rubbens, tel 036 5223648; e-mail: jeannetterubbens8@gmail.com

Algemene informatie

woensdag 15 november 2017 - 19:30
Locatie: 
De Roode Schuur
Dasselaarweg 29
Zeewolde
Nederland
Google Maps image