Zeewolde
Natuur
Op
vrijdag01feb201909:30

Midwinterwandeling met IVN Zeewolde

Op vrijdag 1 februari 2019 organiseert IVN Zeewolde de mid-winterwandeling. We gaan deze keer naar de Veluwe en de wandeling staat onder leiding van een IVN natuurgids. We verzamelen om 09.30 uur bij de Roode Schuur, Dasselaarweg 29 en vertrekken van daar per auto. Rond 14.30 uur zijn we weer terug.

De winter is het jaargetijde waarbij sommige mensen denken  ‘met dit weer blijf ik liever thuis’, anderen twijfelen ‘zou ik nu wel of niet naar buiten gaan?’ en weer anderen denken ‘het lijkt mij best lekker om een wandeling te maken!!’.  Bij IVN denken we dat het ook midden in het winterseizoen, heerlijk is om er op uit te trekken.

Je houdt van een lange wandeling in de mooie natuur en je loopt niet graag alleen? Je bent van harte welkom en kunt aansluiten bij de groep van IVN natuurliefhebbers. We laten ons verrassen door wat zich aandient zoals vogels, paddenstoelen, bomen en struiken met hun kenmerken van dit jaargetijde.  We gaan genieten van alle flora en fauna en staan stil bij het landschap.

Pas je schoeisel en kleding aan bij de verwachte weersomstandigheden, neem een lunchpakket mee, koffie of thee. Beschik je over een fototoestel en/of verrekijker dan kun je die zeker meenemen.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Jeannette Rubbens jeannetterubbens8@gmail.com . Aanmelding vooraf wordt op prijs gesteld in verband met carpoolen.

 

 

Algemene informatie

vrijdag 1 februari 2019 - 09:30
Locatie: 
Vertrek vanaf De Roode Schuur
Dasselaarweg 29
Zeewolde
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image