Zeewolde
Natuur in de Buurt
Op
zondag22sep201913:00

Knutselen met herfstmaterialen en bosvruchten

Op zondagmiddag 22 september a.s. verzorgt IVN Zeewolde een creatieve middag met allerlei herfstmaterialen in de Roode Schuur. We starten om 13.00 uur en gaan op zoek naar allerhande voorbeelden van ‘de natuur tijdens de herfst’. Deelname is gratis voor leden van IVN Zeewolde en voor kinderen tot 12 jaar onder begeleiding van lid van IVN Zeewolde; niet leden betalen € 5,00.

herfstmaterialen

We gaan op zoek naar de vruchten die je in dit jaargetijde kunt aantreffen in de bossen rondom Zeewolde. Er is een grote verscheidenheid aan vruchten en zaden die aan het eind van de zomer in verschillende vormen te zien zijn. Onder leiding van IVN natuurgidsen wordt je wegwijs gemaakt in de vele soorten. Als je ook wilt weten wat je er mee kunt doen en waar ze staan in het Horsterwold  is het zeker de moeite waard mee te gaan.

Van de herfstmaterialen kun je mooie kunstwerkjes maken en na terugkomst in de schuur gaan we dan ook aan het werk. Er zijn verschillende knutselactiviteiten en spellen te doen. Zo kun je kabouters maken van hout, schilderijen maken met herfstbladeren, kastanjes, zaden, takjes en alles wat maar te vinden is in het bos. Er zijn materialen aanwezig, maar je kunt ook zelf iets meenemen of eerst in het bos gaan verzamelen. De middag is bedoeld voor kinderen en volwassenen.

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met Jan Zuidberg 06-48649265 of j.zuidberg@chello.nl

Algemene informatie

zondag 22 september 2019 - 13:00
Locatie: 
De Roode Schuur
Dasselaarweg 29
Zeewolde
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image