Woerden
Natuur in de Buurt
Op
zaterdag09nov201909:00

Werkgroep Landschapsbeheer - november

Wilgen knotten op de camping

De werkgroep Landschapsbeheer van IVN Woerden onderhoudt een deel van het landgoed Bredius en is actief in het buitengebied van Woerden. Bijvoorbeeld door wilgen te knotten en geriefbosjes uit te dunnen. Op zaterdag 9 november gaat de werkgroep weer aan de slag en jij kunt aansluiten!

We gaan weer naar de camping! Niet om te kamperen maar om alle knotwilgen te ontdoen van hun pruik. De wilgen kunnen te zwaar worden en kunnen dan inscheuren, wat vaak het einde betekent voor zo’n prachtige Hollandse boom.

We beginnen om 09.00 uur met de klus, vooraf om 8.30 uur een kopje koffie Camping Batenstein, Helvoortlaan 36 in Woerden. Een korte pauze om 12.15 uur, wij zorgen voor koffie/thee. Zorg zelf voor je boterham. Om ongeveer 15.00 uur stoppen we.

Het dragen van een helm is verplicht, voor gasten ligt er altijd een klaar. Zorg verder voor goede (warme en/of waterdichte), kleding. Iedereen kan meedoen bij deze werkgroep. Als je voor het eerst komt krijg je goede instructies om veilig te werken met gereedschap. 

Heb je ook zin om lekker met een groep mensen bezig te zijn in het Hollandse landschap? Je kunt je aanmelden bij Erwin Meijer

Algemene informatie

zaterdag 9 november 2019 - 09:00 tot 15:00
Locatie: 
Camping Batestein
Helvoortlaan 36
3443 AP Woerden
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image