Woerden
Natuur in de Buurt
Op
zaterdag14mrt202009:30

Werkgroep Landschapsbeheer - maart

Aan de slag op Landgoed Bredius

De werkgroep Landschapsbeheer van IVN Woerden onderhoudt een deel van het landgoed Bredius en is actief in het buitengebied van Woerden. Bijvoorbeeld door wilgen te knotten en geriefbosjes uit te dunnen. Op zaterdag 14 maart gaat de werkgroep voor de weer aan de slag en jij kunt aansluiten!

De werkgroep gaat weer aan de slag op Landgoed Bredius. Aan de noordkant van het landgoed liggen wat eilandjes waarop de begroeiing te weelderig is geworden. We gaan dus “dunnen”. Gedurende het voorjaar en de zomer zullen zich er weer nieuwe planten vestigen, goed voor de dieren en vooral voor de insecten. Een leuke gelegenheid om eens mee te doen: de hele dag buiten in de vrije natuur.

Om 9.30 uur drinken we samen kopje koffie in het NME Centrum InBredius en om 10.00 uur beginnen we met het werk! Rond de middag koffie/thee, neem zelf je boterham mee! We werken tot ongeveer 15.00 uur. Een veiligheidshelm is verplicht, voor nieuwkomers ligt er een klaar.

Het NME Centrum is in het Brediuspark, Kievitstraat 42 in WoerdenHeb je ook zin om lekker met een groep mensen bezig te zijn in het Hollandse landschap? Je kunt je aanmelden bij Erwin Meijer

Algemene informatie

zaterdag 14 maart 2020 - 09:30 tot 15:00
Locatie: 
Landgoed Bredius
Kievitstraat 42
3443 BG Woerden
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image