Woerden
Natuur in de Buurt
Op
zaterdag11jan202009:00

Werkgroep Landschapsbeheer - januari

Knotten bij de Kynologenclub

De werkgroep Landschapsbeheer van IVN Woerden onderhoudt een deel van het landgoed Bredius en is actief in het buitengebied van Woerden. Bijvoorbeeld door wilgen te knotten en geriefbosjes uit te dunnen. Op zaterdag 11 januari gaat de werkgroep weer aan de slag en jij kunt aansluiten!

De Kynologenclub Woerden heeft ons gevraagd weer de knotwilgen op hun terrein te knotten. Het zijn er nog al wat! Veel handen maken licht werk en iedereen is van harte welkom om een dagje mee te doen.

Tussen 8.30 en 9.00 uur is het verzamelen onder het genot van een kopje koffie / thee. Dit is weer een vroege starttijd. Voel je echter niet bezwaard om later aan te haken als je dat beter past. Na een korte uitleg wordt om 9.00 uur met het werk begonnen. Je hoeft géén lunchpakket mee te brengen, want om  + 12.30 is er voor iedereen een lunch, bestaande uit soep en broodjes kroket, frikandel, hamburger, etc. met koffie, thee, melk. Om ongeveer 15.00 uur stoppen we.

Goede kleding wordt aangeraden, een veiligheidshelm is verplicht. Voor nieuwkomers ligt er een klaar. De Kynologenclub is gevestigd aan de Waardsedijk 50 in Woerden.

Heb je ook zin om lekker met een groep mensen bezig te zijn in het Hollandse landschap? Je kunt je aanmelden bij Erwin Meijer

Algemene informatie

zaterdag 11 januari 2020 - 09:00 tot 15:00
Locatie: 
Kynologenclub Woerden
Waardsedijk 50
3448 HV Woerden
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image