Woerden
Natuur in de Buurt
Op
zaterdag11jan202010:00

Werkgroep Landschapsbeheer - januari

Knotten bij de Kynologenclub

De werkgroep Landschapsbeheer van IVN Woerden onderhoudt een deel van het landgoed Bredius en is actief in het buitengebied van Woerden. Bijvoorbeeld door wilgen te knotten en geriefbosjes uit te dunnen. Op zaterdag 11 januari gaat de werkgroep weer aan de slag en jij kunt aansluiten!

De Kynologenclub Woerden heeft ons gevraagd weer de knotwilgen op hun terrein te knotten. Het zijn er nog al wat! Veel handen maken licht werk en iedereen is van harte welkom om een dagje mee te doen. Vanwege het grote aantal bomen beginnen we iets eerder: om 9.00 uur is er  koffie/thee in de kantine, om 9.30 uur begint het knotten. Een korte pauze om 12.15 uur, wij zorgen voor koffie/thee. Zorg zelf voor je boterham. Om ongeveer 15.00 uur stoppen we.

Het dragen van een helm is verplicht, voor gasten ligt er altijd een klaar. Zorg verder voor goede (warme en/of waterdichte), kleding. Iedereen kan meedoen bij deze werkgroep. Als je voor het eerst komt krijg je goede instructies om veilig te werken met gereedschap. 

Heb je ook zin om lekker met een groep mensen bezig te zijn in het Hollandse landschap? Je kunt je aanmelden bij Erwin Meijer

Algemene informatie

zaterdag 11 januari 2020 - 09:30 tot 15:00
Locatie: 
Kynologenclub Woerden
Waardsedijk 50
3448 HV Woerden
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image