Woerden
Natuur in de Buurt
Op
zaterdag15feb202009:30

Werkgroep Landschapsbeheer - februari

Aan de slag op Landgoed Bredius

De werkgroep Landschapsbeheer van IVN Woerden onderhoudt een deel van het landgoed Bredius en is actief in het buitengebied van Woerden. Bijvoorbeeld door wilgen te knotten en geriefbosjes uit te dunnen. Op zaterdag 15 februari gaat de werkgroep weer aan de slag en jij kunt aansluiten!

We gaan weer werken op het Landgoed Bredius. Er zijn nog wat knotwilgen die van hun pruik moeten worden ontdaan en daarna gaan we wat bosschages uitdunnen. Door dat dunnen kan er weer meer licht op de bodem komen en dat is weer goed voor de kruidlaag: Er komen weer nieuwe plantjes.

Wil je een keer meedoen met ons? Een dagje in de vrije natuur werken? Je bent welkom, zorg dan wel voor goede kleding. Wij hebben een veiligheidshelm voor je klaar liggen, die is verplicht.

Om 9.30 uur drinken we samen kopje koffie in het NME Centrum InBredius en om 10.00 uur beginnen we met het werk! Rond de middag koffie/thee, neem zelf je boterham mee!

We werken tot ongeveer 15.00 uur. Het NME Centrum is in het Brediuspark, Kievitstraat 42 in Woerden. Heb je ook zin om lekker met een groep mensen bezig te zijn in het Hollandse landschap? Je kunt je aanmelden bij Erwin Meijer

Algemene informatie

zaterdag 15 februari 2020 - 09:30 tot 15:00
Locatie: 
Landgoed Bredius
Kievitstraat 42
3443 BG Woerden
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image