Woerden
Natuur in de Buurt
Op
zaterdag09feb201910:00

Werkgroep Landschapsbeheer - februari

De werkgroep Landschapsbeheer van IVN Woerden onderhoudt een deel van het landgoed Bredius en is actief in het buitengebied van Woerden. Bijvoorbeeld door wilgen te knotten en geriefbosjes uit te dunnen. Op zaterdag 9 februari gaat de werkgroep weer aan de slag en jij kunt aansluiten!

We gaan ouderwets wilgen knotten in het Groene Hart. De wilgen mogen niet te zwaar worden, gevaar van inscheuren staat dan op de loer. Ook voor het langsrijdende verkeer is het veiliger.

We verzamelen iets voor 10.00 uur aan Breeveld 18 B, het adres van fam. Stuffken. Een korte pauze om 12.15 uur, wij zorgen voor koffie/thee. Zorg zelf voor je boterham. Om ongeveer 14.00 uur stoppen we.

Het dragen van een helm is verplicht, voor gasten ligt er altijd een klaar. Zorg verder voor goede (warme en/of waterdichte), kleding. Iedereen kan meedoen bij deze werkgroep. Als je voor het eerst komt krijg je goede instructies om veilig te werken met gereedschap. 

Heb je ook zin om lekker met een groep mensen bezig te zijn in het Hollandse landschap? Je kunt je aanmelden bij Erwin Meijer

Algemene informatie

zaterdag 9 februari 2019 - 10:00 tot 14:00
Locatie: 
Familie Stuffken
Breeveld 18 B
3445 BB Woerden
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image