Woerden
Natuur in de Buurt
Vanaf
zaterdag14dec201910:00

Werkgroep Landschapsbeheer - december

Aan de slag op Landgoed Bredius

De werkgroep Landschapsbeheer van IVN Woerden onderhoudt een deel van het landgoed Bredius en is actief in het buitengebied van Woerden. Bijvoorbeeld door wilgen te knotten en geriefbosjes uit te dunnen. Op zaterdag 14 december gaat de werkgroep weer aan de slag en jij kunt aansluiten!

We gaan weer aan het werk op het Woerdense Landgoed Bredius. Er is genoeg te doen: bomen uitdunnen, wilgen knotten, enz. Het Landgoed wordt er steeds mooier door. Onze werkzaamheden worden door de bezoekers erg gewaardeerd! Vanaf 9.30 uur koffie en om 10.00 uur beginnen. Tussendoor een pauze met koffie/thee, zelf wel een boterhammetje meebrengen. Tot ongeveer 14.00 uur gaan we door.

Voor iedereen een helm verplicht, voor gasten hebben wij er een op voorraad! Tip: Zorg voor goede kleding! Als je voor het eerst komt krijg je goede instructies om veilig te werken met gereedschap. 

Wil je ook een keer meedoen en in de frisse lucht een werkdag doorbrengen met voldoende lichaamsoefeningen? Je bent van harte welkom! Je kunt je aanmelden bij Erwin Meijer

Algemene informatie

zaterdag 14 december 2019 - 10:00 tot 14:00
Locatie: 
Landgoed Bredius
Kievitstraat 42
3443 BG Woerden
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image