Woerden
Slootjesdagen
Op
zaterdag15jun201911:00

Slootjesdag IVN Woerden

Word Slootjesexpert op de Beekhoeve in Kamerik

Weet jij wat er allemaal bij jou in de sloot leeft? Ontdek de wondere onderwaterwereld van een Kamerikse poldersloot.

Ontdek het zelf en kom alles te weten over het waterleven en de waterkwaliteit tijdens de IVN Slootjesdagen! Kinderen van 4 tot 12 jaar kunnen op zaterdag 15 juni samen met hun (groot)ouders ontdekken hoe bijzonder het leven is in een schijnbaar doodgewone sloot. Onder begeleiding van IVN-natuurgidsen worden de kinderen gestimuleerd om lekker te gaan ‘scharrelen’ langs de oevers van het water.

Boerderij De Beekhoeve

De IVN Slootjesdagen zijn op zaterdag 15 juni 2018 van 11.00 tot 15.00 uur op de biologische boerderij De Beekhoeve aan de van Teylingenweg 172 in Kamerik. Er zijn meerdere rondes per dag, een ronde duurt circa 1 uur. We nemen je mee in de wondere wereld vol bootsmannetjes, kokerjuffers en schaatsenrijders. Vergeet bij deze activiteit ook vooral niet om je laarzen mee te nemen! Na afloop ontvang je een heus diploma en een mooie button.

Overal in Nederland

Ben je nieuwsgierig naar de IVN Slootjesdagen in de rest van Nederland? Neem een kijkje op onze website www.ivn.nl/slootjesdagen. Hier vind je een overzicht van de meer dan 100 Slootjesdagen in Nederland en bestel je gratis het IVN telformulier ‘Waterdiertjes’. Hiermee tel en herken je meer dan 35 veelvoorkomende waterdiertjes.

Algemene informatie

zaterdag 15 juni 2019 - 11:00 tot 15:00
Locatie: 
Boerderij De Beekhoeve
Teylingenweg 172
3471 GK Kamerik
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image