Woerden
Natuur in de Buurt
Op
zaterdag14nov202009:00

AFGELAST: Werkgroep Landschapsbeheer - november

Onderhoud in het stiltegebied op Landgoed Bredius

Let op: deze activiteit gaat niet door ivm de veranderende voorschriften. Houd de website in de gaten voor de werkdagen in december

De werkgroep Landschapsbeheer van IVN Woerden onderhoudt een deel van het landgoed Bredius en is actief in het buitengebied van Woerden. Bijvoorbeeld door wilgen te knotten en geriefbosjes uit te dunnen. Op zaterdag 14 november gaat de werkgroep weer aan de slag.

De eerste zaterdag van het snoeiseizoen gaat de werkgroep onderhoud plegen op Landgoed Bredius. De vrijwilligers gaan aan de slag in het stiltegebied.

We starten dit seizoen altijd vroeg. Inloop en koffie voorafgaand vanaf 08:30 uur. We zijn van 09:00 tot 15:00 uur aan het werk met een lunch van 12:00 tot 12:30 uur. Dit geeft de gewenste duidelijkheid voor iedereen. Voel je vrij om later aan te haken of eerder te vertrekken als dat beter past in het schema van je zaterdag.

Het dragen van een helm is verplicht, voor gasten ligt er altijd een klaar. Zorg verder voor goede (warme en/of waterdichte), kleding. Iedereen kan meedoen bij deze werkgroep. Als je voor het eerst komt krijg je goede instructies om veilig te werken met gereedschap. 

Heb je ook zin om lekker met een groep mensen bezig te zijn in het Hollandse landschap? Neem daarvoor eerst contactt op met coordinator Erwin Meijer

Algemene informatie

zaterdag 14 november 2020 - 09:00 tot 15:00
Locatie: 
Landgoed Bredius
Kievitstraat 42
3443 BG Woerden
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image