Wijk bij Duurstede (VNMW)
Paddenstoelen
Op
zaterdag10sep202210:00

Paddenstoelenexcursie 10 september

Hier en daar zie je ze ondanks de droogte al uit de grond komen: paddenstoelen! Voor veel mensen spreken ze tot de verbeelding en ook natuurfotografen houden ervan, maar bij de herkenning blijft het voor de meesten bij enkele soorten.

Daarom organiseert de Vereniging Natuur en Milieu Wijk bij Duurstede (VNMW) op zaterdag 10 september 2022 om 10:00 uur een paddenstoelenexcursie in het kasteelpark van Wijk onder leiding van René Barten. René vertelt wat paddenstoelen eigenlijk zijn, waar je ze het beste kunt zoeken en waar je op moet letten bij determinatie.

Deelname is vanaf 12 jaar en gratis, maar de grootte van de groep is beperkt. Daarom is aanmelden verplicht. Dit kan door een e-mail te sturen naar info@vnmw.nl onder vermelding van ‘Paddenstoelen’ + het aantal deelnemers.

Je ontvangt dan een bevestiging van deelname met de exacte verzamelplaats. Als de excursie vol zit, dan word je op de reservelijst geplaatst. Bij voldoende animo wordt nog een tweede excursie georganiseerd op 24 september. Dit wordt dan later gecommuniceerd aan de deelnemers.

Algemene informatie

zaterdag 10 september 2022 - 10:00
Locatie: 
Kasteelpark Wijk bij Duurstede
Langs de Wal 6
3961 AB Wijk bij Duurstede
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image