Seizoensafsluiting: Midzomeravond in Frederiksoord

Vrijdagavond 30 juni organiseren we een gezellige Midzomeravond-bijeenkomst. We houden het bij de uitspanning van Esther Viool, de zogeheten ‘de Franse Binnentuin’, gelegen op het terrein van de oude tuinbouwschool in Frederiksoord.

Om 19.00 uur is iedereen welkom en na een feestelijk glaasje starten we in kleine groepjes met een leerzame puzzeltocht door de tuin van de tuinbouwschool. Na terugkomst zorgen we voor lekkere hapjes en een drankje en natuurlijk niet te vergeten de uitslag van de puzzeltocht.
Een eindtijd hebben we niet, gezelligheid kent geen tijd tenslotte. Echter: alle volgende drankjes zijn wel voor eigen rekening.

Parkeren:

Op de grote parkeerplaats bij het museum De Proefkolonie, gelegen aan de rotonde van Frederiksoord. Voor diegenen die slecht ter been zijn, is het mogelijk op het terrein van de oude tuinbouwschool te parkeren. Er zijn daar een aantal parkeerplaatsen: als jet het terrein oprijdt ga je bij het eerste asfaltweg links en dan zie je het vanzelf.

Nog een tip: Kleed je naar gelang het weer. Hopelijk kunnen we tot ’s avonds laat buiten zitten, bij regen zitten we binnen.

We hopen je te zien op vrijdagavond 30 juni.
De organisatoren van de Midzomeravond-bijeenkomst: Esther Viool, Mieke Soeverein en Mariken Hornman

Waar
Tuinbouwschool Frederiksoord
Majoor van Swietenlaan 15
8382 CE Frederiksoord
Bekijk op Google Maps
  • Kosten: Gratis
  • Aanmelden verplicht: Ja

Ontdek meer over

Deel deze pagina