Westerveld
IVN
Vanaf
vrijdag15mei202015:00

Weekendje weg naar Texel

Voor leden IVN Westerveld

Diegene die mee zijn geweest met het weekend naar Berg en Dal in maart 2018 weten vast nog wel hoe koud het toen was, maar ook hoeveel plezier er was en hoeveel we van die omgeving rondom Nijmegen hebben gezien en gehoord. Jullie hebben de aankondiging in De Adder van december 2019 al iets over kunnen lezen. 

Omdat Guido Nijland, de voorzitter van IVN Westerveld van Texel komt en er dus veel van weet , organiseert de afdeling weer een nieuw weekend en wel van 15 tot 17 mei 2020.

Wat staat er op het programma?

  • aankomst 's middags in de groepsaccommodatie Landhuis De Bult in Den Burg rond 15.00 uur . Hier zijn ook 20 fietsen aanwezig
  • een avondmaaltijd ‘potluck’. Dat betekent dat we een gezamenlijke maaltijd gebruiken van gerechten, die verschillende van onze deelnemers , dus jij misschien ook, zelf van tevoren hebben klaargemaakt. Wil je hierin een bijdrage leveren, wil je dat dan bij de aanmelding kenbaar maken.
  • na de maaltijd geeft  een  gids van IVN Texel lezing o.a. over het ontstaan en van Texel
  • 16 mei 's ochtends  bezoek Zilt proefbedrijf of een schapenboerderij
  • 16 mei 's middags een fiets- en wandeltocht o.l.v. Guido naar weidevogelgebied en naar de orchideeën.
  • 16 mei  wordt er gekookt of er zijn een aantal ovenschotels die ook door vrijwilligers zijn gemaakt en daarna een gezellige avond
  • 17 mei wandeltocht naar o.a. de broedvogels van  Texel

 
De kosten voor het weekend (2 overnachtingen en fietshuur) bedragen € 75,-- per persoon. Daarbij komen nog overtochtkosten  en een bijdrage voor het eten en drinken.

Er kunnen 23 mensen mee. Geef je dus snel op. 

Aanmelden

(Foto: Bron Flickr (CC BY-NC 2.0), Alias 0591)

Algemene informatie

vrijdag 15 mei 2020 - 15:00 tot zondag 17 mei 2020 - 12:00
Locatie: 
Groepsverblijf Landhuis De Bult
Meyertebos 19
1791 MG Den Burg
Nederland
Google Maps image