Westerveld
Recreatie
Op
woensdag28dec201609:30

Midwinterwandeling

Lange winterwandeling door Drent-Friese Wold

Op woensdag 28 december houdt IVN Westerveld een lange winterwandeling door het prachtige landschap van het Nationaal Park Drents-Friese Wold.

Deze fikse wandeling van ruim 20 kilometer gaat zoveel mogelijk over onverharde wegen en zandpaden. De wandeling begint om 9.30 uur vanaf de parkeerplaats bij de Ganzenpoel. Die parkeerplaats ligt aan het Waterseveld, een zijweg van de Bosweg bij Wateren. Rond 16.00 uur zijn de wandelaars weer terug op het beginpunt. De deelnamekosten bedragen € 12,50; dit is inclusief lunch. Helaas is aanmelden niet meer mogelijk. We zitten vol

Natuurgidsen van IVN Westerveld begeleiden deze lange winterwandeling. Het is een gezonde activiteit zo tussen de feestelijkheden van Kerstmis en de jaarwisseling. De wandeling gaat door het afwisselende landschap tussen Wateren en Diever. Onderweg vertellen de IVN natuurgidsen zo af en toe bijzonderheden over het gebied waar de wandeling doorheen gaat, zonder er te lang bij ‘stil te staan’. Wie niet bang is voor een stevige wandeling is van harte welkom op deze laatste woensdag van 2016. Honden mogen niet mee.
 

Aanmelden is niet meer mogelijk.

Algemene informatie

woensdag 28 december 2016 - 08:30 tot 16:00
Locatie: 
Parkeerplaats Ganzenpoel
Waterseveld
Wateren
Nederland
Google Maps image