Westerveld
Junior Rangers
Vanaf
zaterdag13aug202217:27

Junior Rangers Kennismakingsdag '22

Meld je aan voor de kennismakingsdag van de Junior Rangers!

De datum van de kennismakingsdag is nog niet bekend, maar zal naar verwacht in augustus of september plaatsvinden. je kunt je al wel opgeven.

Tijden die dag zullen de de Junior Rangers van het Dwingelderveld 's ochtends aan het werk in hun adoptieterrein. Staatsbosbeheer heeft het beheer van dit bosvak overgedragen aan de Junior Rangers. Al enkele jaren zijn de Junior Rangers minstens twee keer in het jaar bezig dit gebied op te schonen. Er staan prachtige jeneverbesstruiken. Zij verwijderen struiken zodat de jeneverbes en de heide meer licht krijgen en proberen ook de jenerbesstruiken te verjongen.

Nieuwsgierige jonge gasten die overwegen om Junior Ranger te worden, gaan die dag lekker met hun leeftijdsgenoten aan het werk. Trek daarom oude kleding aan en stevige schoenen of laarzen. Werkhandschoenen meenemen, maar die zijn ook wel beschikbaar. Gereedschap is aanwezig.

Voor de ouders vullen de begeleiders de tijd met het vertellen over ons programma voor het komend seizoen. Als ouder kun je zo kennismaken met het team van begeleiders. Daarnaast is er voldoende tijd om te observeren hoe de jongeren aan het werk zijn maar ook hoe ze veel lol hebben met elkaar.

De gasten worden om 10 uur tijdens de pauze en starten dan met koffie/thee/ranja met wat lekkers. Om 11:45 uur sluiten we de activiteit af en ruimen op. Om 12 uur kan iedereen naar huis.

Klik hier voor meer informatie en meld je aan!

Algemene informatie

zondag 25 september 2022 - 10:00
Datum is nog niet bekend. De kennismaking vindt plaats tijdens de eerste activiteit van de Junior Rangers na de zomer, in aug/sept 2022 Tijd:10 - 12 uur
Locatie: 
Bosvak naast Taribush, Kamp de Marke
Lheebroek 30 a
7991 PM Dwingeloo
Nederland
Google Maps image