West-Friesland
Kind & Natuur
Op
zondag22mrt202013:30

Kinderactiviteit: knutselen met hout

Speelgoed koop je tegenwoordig doorgaans kant en klaar in de winkel, en meestal zijn de poppen, autootjes of bouwsteentjes daar gemaakt van plastic, maar wist je dat je speelgoed ook heel leuk zélf kunt maken? Dat je van hout de mooiste figuurtjes kunt knutselen? En dat dat maken misschien wel net zo leuk is als het spelen zelf?

IVN West-Friesland organiseert op zondag 22 maart een speciale knutselmiddag in het Streekbos waar kinderen van 8-12 jaar en hun ouders dit kunnen ontdekken, onder begeleiding van Suzan Neefjes. Wie een echt houtsnijmes heeft kan het meenemen.

Het Streekbos bulkt van de takken, stukjes hout en andere natuurlijke materialen, waarvan met enige fantasie een keur aan kabouters of andere figuurtjes te maken valt. De knutselmiddag begint om 13:30 uur bij IVN in het Streekbos Paviljoen, waar de benedenzaal klaarstaat om na het verzamelen van materiaal aan de slag te gaan. Deelname kost 1 euro per kind en aangeraden wordt om oude kleren aan te trekken en een krukje mee te nemen als je dat hebt.
Aanmelden via
publieksactiviteiten@ivn-westfriesland.nl, wie weet tot ziens!

Fotobijlage: Knutselkabouters Toos Brink

Algemene informatie

zondag 22 maart 2020 - 13:30
Locatie: 
Streekbos Paviljoen
Veilingweg 21a
1611 BN Bovenkarspel
Nederland
Google Maps image