West-Betuwe
Bloemen & Planten
Op
maandag30dec201910:00

Plantenwandeling in Neerijnen

Eindejaars Plantenjacht

Op maandag 30 december organiseert natuurorganisatie IVN West-Betuwe een wandeling over landgoed Waardenburg en Neerijnen. Op zoek naar bloeiende planten. Zin om lekker de natuur in te trekken na de feestdagen? Iedereen is welkom.

Bloeien er dit jaar veel of weinig planten in de winter? Welke planten bloeien nog, zolang het niet te koud wordt? En zijn er misschien al enkele voorjaarbloeiers op een beschutte of zonnige plaats te zien? Ga mee met de IVN-natuurgidsen op deze eindejaarsplantenwandeling en ontdek het.

Praktische informatie

  • De plantenwandeling start om 10.00 uur op het parkeerterrein van het Stroomhuis Neerijnen, Van Pallandtweg 1 in Neerijnen.
  • De route gaat door het bos en over de dijk. Om ongeveer 12.00 uur eindigt de wandeling weer op het parkeerterrein.
  • Neem eventueel een loepje mee om planten beter te kunnen bekijken en een verrekijker voor de vogels onderweg.
  • IVN West-Betuwe organiseert deze wandeling in samenwerking met Floron – de organisatie voor Nederlandse wilde flora – in het kader van de Eindejaarsplantenjacht.

Aanmelden
Je kunt je voor deze wandeling aanmelden door een e-mail te sturen naar pwg@ivnwestbetuwe.nl. Deelname is gratis. Bij slecht weer kun je vanaf 9.00 uur bellen naar Marijke Mauritsz (06 22 01 62 63) of de wandeling doorgaat.

Foto: Gewone hazelaar in bloei. Ben Mauritsz

Algemene informatie

maandag 30 december 2019 - 10:00 tot 12:00
Locatie: 
Stroomhuis Neerijnen
Van Pallandtweg 1
Neerijnen
Nederland
Google Maps image