Project Kempen~Broek

Uniek samenwerkingsproject van IVN Weert e.o. en Fotogroep Weert.

IVN Weert e.o. en Fotogroep Weert zijn begin 2016 gestart met het project “Kempen~Broek, uniek in beeld”. Het project omvat de ontwikkeling van een scala aan activiteiten, die gericht zijn om de kennis en de beleving van het unieke karakter van dit omvangrijke gebied en zijn mogelijkheden tot unieke natuurbelevingen bij een groter publiek te vergroten.

Dit gaan we doen door middel van een thematische foto expositie met een beeld van de natuurwaarden gezien door de creatieve ogen van fotografen van Fotogroep Weert. Daarnaast komen er presentaties in de vorm van lezingen, excursies, mini-cursussen en/of workshops over de bijzondere natuurwaarden van de verschillende biotopen in het Kempen~Broek.

In 2016 en 2017 vindt de voorbereiding plaats. Dat wil zeggen het verzamelen van het beeldmateriaal en de voorbereiding en organisatie van de verschillende activiteiten.

Om jullie op de hoogte van te houden, zullen we met regelmatig nieuwe foto’s op deze website plaatsen. Dus houd de website in de gaten en check of er weer nieuwe foto’s zijn!

Voor meer informatie:

IVN Weert e.o.:

* Ine van Woensel, projectleider, ine.vanwoensel@icloud.com, tel. 06-18451740

* Jan Aarts, ja.aarts@planet.nl, tel. 06-22945702

Fotogroep Weert:

* Jac Steevens, voorzitter/projectleider, jacsteevens@hotmail.com, tel. 06-46155185

* Helma Tielemans, secretaris, info@photosgraphos.nl, tel. 06-27406064

juli 2016

Onderstaande foto's zijn door de Fotogroep Weert in mei en juli 2016 in natuurgebied Kempen~Broek gemaakt.

mei 2016

Onderstaande foto's zijn door de Fotogroep Weert in april en mei 2016 in natuurgebied Kempen~Broek gemaakt.