Weert e.o.
IVN
maandag14mei2018

Rabobank Clubkascampagne

Al jaren krijgt het IVN Weert en omstreken jaarlijks sponsorgeld van de Rabobank Weerterland en Cranendonck. Dit jaar heet deze actie “Rabo Clubkascampagne”. In voorgaande jaren droeg deze actie de naam “Rabobank Samen Sterker” . De opzet van de actie is nagenoeg hetzelfde gebleven. Meer informatie over deze campagne is te vinden op de Rabobank site.

Alle Rabobank leden kunnen hun stem uitbrengen op de vereniging die zij een warm hart toedragen. Hoe meer stemmen het IVN Weert en omstreken krijgt hoe meer geld dit oplevert voor onze vereniging. Wij hebben dit geld hard nodig om al onze natuureducatieve activiteiten te kunnen blijven doen.

Graag wil ik je vragen jouw stem op onze vereniging uit te brengen. Leden van Rabobank Weerterland en Cranendonck kunnen van 8 t/m 23 mei 2018 hun stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Iedere stem is geld waard! Jij steunt ons toch ook?

Net voor de start van de stemperiode ontvangen leden van de Rabobank via de post een persoonlijke stemkaart met een unieke stemcode en link naar de stemsite.

Alvast bedankt voor jouw steun!

Namens het bestuur van het IVN Weert e.o.,

Frans Meuwis (penningmeester van IVN Weert en omstreken)