Weert e.o.
Landschap
dinsdag06nov2018

Programma Werkgroep Geologie van Limburg

Programma Werkgroep Geologie van Limburg.

Werkgroep Geologie van Limburg houdt zich bezig met geologische onderwerpen in en rondom  provincie Limburg.  Hoe is Zuid-Limburg ontstaan?, Wat is vuursteen?,Hoe zit de ENCI-groeve  geologisch in elkaar? En hoe kun je gesteenten herkennen in het landschap?  Dit zijn een paar vragen die het komende seizoen centraal staan tijdens   verschillende theorie- , practicum-avonden en excursies.   De bijeenkomsten vinden plaats op de donderdagen  15 november , 20 december 2018, 17 januari en 21 februari 2019 en starten om 20.00u. De excursies  staan gepland op de zondagen 24 maart, 14 april en 19 mei 2019

De werkgroep maakt onderdeel uit van Geologische Vereniging Mente et Malleo Weert e.o..                      Niet-leden zijn van harte welkom  om deel te nemen aan deze activiteiten.  Leden kunnen gratis deelnemen.  Aan niet-leden vragen we een kleine vergoeding.

Voor meer informatie over de werkgroep en aanmelden verwijzen wijn naar onze websitewww.mente.et.malleo.nl   Werkgroep Geologie van Limburg.

Of mail: infomente.et.malleo@gmail.com   tel  06-27444052 Lei Nelissen