Weert e.o.
Kind & Natuur
dinsdag19feb2019

IVN jeugdactiviteit voor groepen

KidsParty 2019 IVN jeugdgroepen

13 en 14 april – Kitskensberg Roermond

Een Kitskensberg vol geheimen

Zijn jullie erbij?

Organisatie KidsParty
De KidsParty wordt georganiseerd door JongNL Limburg, Scouting Limburg, IVN-Limburg in samenwerking met Kitskensberg Roermond. Deze vier organisaties willen, ieder op hun eigen manier en vanuit een andere historie en achtergrond het buiten zijn en het beleven van de natuur op een speelse manier stimuleren.

Het spel tijdens de KidsParty
Maak kennis met het verhaal van Cara, die haar missie om voor de natuur te zorgen heel serieus neemt. Haar lievelingsplekje is de Kitskensberg, een speeltuin waar ze kan genieten van de natuur en uren ongestoord buiten kan spelen. Cara heeft een magische ketting waarmee ze zorgt dat de Kitskensberg schoon blijft. Ze gebruikt haar magie om volwassenen tijdens hun slaap in te fluisteren dat ze samen met hun kinderen het afval moeten opruimen. Nu is Cara haar ketting kwijt! Ze roept alle kinderen uit de omgeving op om haar te helpen spelenderwijs de ketting terug te vinden. Doe mee aan alle spellen om de kralen van Cara haar ketting bij elkaar te verzamelen!

Praktische informatie

  • De KidsParty vindt plaats op zaterdag 13 en zondag 14 april. Deelnemende groepen kiezen een dag naar keuze.
  • Doelgroep zijn kinderen van 5 tot en met 12 jaar. De activiteiten zijn afgestemd op deze doelgroep. Flexibel omgaan met de aangegeven leeftijden is toegestaan.
  • Begeleiders van deelnemende kinderen dienen ingeschreven te zijn als lid of vrijwilliger bij IVN.
  • De groep aanmelden kan via het aanmeldformulier (zie bijlage).
  • Opgeven  kan tot 24 maart 2018 bij m.hendriks@ivn.nl  Na de definitieve registratie krijg je binnen enkele dagen een bevestigingsmail.
  • Alleen groepen onder begeleiding worden geaccepteerd. Wij adviseren, afhankelijk van de leeftijd van de deelnemers, 1 begeleider per 6-8 kinderen.
  • Deelnemers kunnen gebruik maken van busvervoer: groepen worden opgehaald bij of in de buurt van hun clubgebouw (grote bus moet gemakkelijk kunnen draaien) en ook weer teruggebracht.
  • Deelname/entree inclusief busvervoer kost € 11,95 per kind of begeleider inclusief btw voor een retourticket. Deelname/entree (exclusief busvervoer) kost € 4,95 per kind of begeleider.

 

Opgeven kan via het dit aanmeldformulier bij m.hendriks@ivn.nl tot 24 maart