educatief programma voor groepen

Helaas zijn de nestkasten allemaal besproken. Het is dus momenteel niet mogelijk om met een groep nestkasten in elkaar te zetten.
Naast de nestkastdagen is het mogelijk om een educatief programma op te stellen voor groepen. Bijvoorbeeld voor scoutinggroepen, scholen, buurtvereniging, sportclubs, etc. Geheel naar uw wensen kunnen we daarbij het educatieve aspect aanpassen aan de doelgroep. We kunnen ook - naast het nestkasten maken -  deze samen met u op geschikte plekken ophangen. Dit kan bijvoorbeeld zijn op het schoolplein of op het terrein van uw vereniging. Hierbij zou het natuurlijk leuk zijn om dit op uw eigen locatie uit te voeren, maar indien dat niet mogelijk zou zijn bent u van harte welkom op het NMC.Ook wanneer u graag enkel een lezing zou willen organiseren over vogels of een specifiek vogel-gerelateerd onderwerp kunt u contact opnemen. Wij zullen dan ons best doen om een passend informatief verhaal samen te stellen voor uw doelgroep.

Kosten: 
Deelname aan het educatief programma is gratis. Wel verwachten wij dat u zal zorgdragen voor het goed ophangen en schoonmaken van de nestkast die u mee krijgt.

Contact en informatie: 
Indien u interesse heeft om met een groep/vereniging deel te nemen aan een educatief programma of lezing verzoeken wij u om contact op te nemen met Jan Aarts, waarna we graag met u in gesprek gaan om te bespreken welke vorm het beste bij uw voorkeuren aansluit.

Ontvangt u graag meer informatie of heeft u vragen omtrent dit project? Neem dan contact op met coördinator Jan Aarts: 0622945702 | janaarts1948@gmail.com