Weert e.o.
Natuur in de Buurt
Op
zondag21jan201811:00

Radiouitzending/opname Puur Natuur

door WeertFM

Logo Puur Natuur WeertZondag 21 januari a.s. kunt u van 11.00 tot 12.00 uur weer luisteren naar het programma Puur Natuur op WeertFM. Puur Natuur is een programma over natuur en milieu zaken uit de regio.

Puur Natuur wordt iedere 3e zondag van de maand uitgezonden vanuit het Natuur- en milieucentrum de IJzeren Man, Geurtsvenweg 4 in Weert. Hierbij zijn bezoekers van harte welkom om de uitzending bij te wonen. Het centrum is voor deze gelegenheid al geopend vanaf 10.00 uur.

IVN Weert e.o., Weert Energie, Stichting Groen Weert en het Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man hebben voor de lokale politici in Weert e.o. een aantal vragen opgesteld over hun opvattingen m.b.t. de natuur en het milieu in Weert.

Op zondag 21 januari worden die vragen in de uitzending van Puur Natuur van WeertFM, live in het Natuur- en milieucentrum IJzeren Man, aan de vertegenwoordigers van de lokale politieke partijen gesteld. Een ideale gelegenheid om je een beeld te vormen van de opvattingen van de lokale politieke partijen over de natuur en het milieu in Weert.

Dit ter voorbereiding op de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018!

Algemene informatie

zondag 21 januari 2018 - 11:00
- Bijwoning/deelname is gratis. - Deze interviews én alle uitzendingen van het afgelopen jaar zijn op de website van het Natuur en Milieucentrum op de pagina van PuurNatuur-WeertFM verzameld. U kunt alle gesprekken, discussies en interviews nog eens apart beluisteren op elk door u gewenst tijdstip op: http://www.nmcweert.nl/puur-natuur-op-weert-fm. - Bezoekers zijn in de gelegenheid om tijdens de uitzending vragen te stellen aan de gasten!
Locatie: 
Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man
Geurtsvenweg 4
6006 SN Weert
Nederland
Extra Informatie: 

WeertFM
WeertFM is het radio-kanaal van Stichting Streekomroep Weert, opgericht in juni 1984.
Naast de radio onder de naam WeertFM, heeft de publieke omroepstichting ook een kabelkrant voor de gemeenten Weert en Nederweert. Ook zijn we natuurlijk te vinden op internet.
Alle taken binnen de organisatie worden uitgevoerd door in totaal 40 vrijwilligers.
Naast de horizontale programmering overdag worden themaprogramma’s uitgezonden in de avonden en tijdens het weekend.
Naast alle informatie op de website www.weertfm.nl kan WeertFM ook gevolgd worden op Twitter, http://twitter.com/weertFM
WeertFM is 24 uur per dag te ontvangen via de kabel in Weert op 87.5 FM en Nederweert op 94.4 FM en natuurlijk op het werk en in de auto via FM op 107.5 Mhz. Bovendien zijn we wereldwijd te beluisteren op internet via www.weertfm.nl

Google Maps image