Weert e.o.
Overig
Op
zondag20mei201811:00

Foodwalk - wilde & vergeten groenten en kruiden

met een heksenpesto proeverij

Heb je belangstelling voor wat er zoal nog in de vrije natuur groeit en bloeit aan wilde & vergeten groenten en kruiden? Ga dan mee met onze bevlogen oud chef kok en zijn assistenten. Hij vertelt onderweg en laat ook zien wat er zoal in onze pas nieuw ingerichte kruiden/fruittuin van het Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man (NMC) te vinden is.

Tijdens de wandeling worden planten verzameld die als afsluiting in een demonstratie bij het NMC tot een smakelijke Heksenpesto bereid worden. Aansluitend kan er geproefd en gekocht worden. De receptuur en plantenafbeeldingen van eetbare wilde planten en kruiden krijg je mee naar huis om zelf te gaan kokkerellen met de planten die je op de wandeling (circa 1uur) hebt gezien.

Start tussen 11.00-12.00 uur vanuit het Natuur & Milieu Centrum De IJzeren Man te Weert. Onkostenvergoeding: volwassenen € 3,50 per persoon (incl. pesto proeverij, receptuur, enz.). Kinderen gratis. Betaling bij aanvang.

   ------------Er kunnen maar een beperkt aantal personen deelnemen! ------------

Inschrijven voor deelname bij het NMC, Geurtsvenweg 4 te Weert. Tel. 0495 - 524893.

Algemene informatie

zondag 20 mei 2018 - 11:00 tot 16:00
Onkostenvergoeding: volwassenen € 3,50 per persoon (incl. pesto proeverij, receptuur, enz.). Kinderen gratis. Betaling bij aanvang.
Locatie: 
Vertrek vanaf: Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man
Geurtsvenweg 4
6006 SN Weert
Nederland
Google Maps image