Waterland
IVN
Vanaf
zaterdag31okt202012:09

Fotowedstrijd 40 JAAR IVN Waterland

jubileumIVN Waterland bestaat in 2020 40 jaar. Mooi om stil te staan bij wat wij al 40 jaar doen. De veelsoortige activiteiten die door verschillende werkgroepen tijdens het lange bestaan zijn bedacht. De natuur in Groot Waterland die wij onder de aandacht van ons publiek, de deelnemers aan onze activiteiten, brengen. Het lijkt ons mooi de natuur en IVN Waterland hoofdonderwerp te laten zijn in een fotowedstrijd.

In verband met de covid-19 crisis is de termijn van de inzending verlengd. 

Voorwaarden fotowedstrijd 40 jaar IVN Waterland 

De foto’s moeten nieuwe foto’s zijn, die zijn gemaakt tussen 1 januari 2020 en 15 augustus 2020 én zijn gemaakt in het gebied van IVN Waterland (zie kaart). 

kaart

Er zijn vier categorieën waarvoor kan worden ingezonden: Natuur, Landschap, Close up en IVN Waterland 40 jaar jong.

  • De wedstrijd staat alleen open voor amateurfotografen.
  • Het maakt niet uit met wat voor camera je de foto maakt, het gaat om het beeld en de creativiteit.
  • Foto’s gemaakt met een telefoon zijn uitgesloten van deelname.
  • De foto’s mogen in kleur zijn of zwart wit.
  • De foto’s mogen niet digitaal bewerkt zijn.
  • De foto’s mogen niet worden verkleind, dit in verband met het maken van een eventuele afdruk.
  • Als er mensen op de foto’s staan, moeten die schriftelijk toestemming hebben gegeven dat de foto gebruikt kan worden voor een expositie of publicatie voor de fotowedstrijd. Die schriftelijke toestemming moet meegestuurd worden met de foto.
  • De foto’s worden door IVN Waterland alleen gebruikt voor een expositie van de winnende foto’s van de fotowedstrijd en voor publicaties over die fotowedstrijd. B.v. de uitslag van de wedstrijd met de winnende foto’s in een krant of huis aan huis blad of de website van het IVN Waterland. Als IVN Waterland de foto voor een ander doeleinde wil gebruiken, wordt opnieuw toestemming gevraagd bij de maker van de foto.

Inzendingen:

IVN Waterland en moeten uiterlijk 31 augustus 2020 in bezit zijn van IVN Waterland.

  • De foto moet de naam van de fotograaf hebben, een volgnummer en een bijschrift en/of locatie waar de foto is genomen. Daarnaast moeten de metagegevens meegestuurd worden met de foto. Hierin moet minimaal de datum waarop de opname gemaakt is staan. Als de datum er niet in staat, kan de foto niet aan de wedstrijd meedoen. Informatie over het meesturen van de metagegevens kan opgevraagd worden bij Jan Rijnders: jan@fotodigitaalonline.com
  • Door het insturen van de foto garandeert u IVN Waterland dat u de eigenaar van de foto bent en over alle auteursrechten beschikt.

Je moet aangeven als je de foto’s verstuurd voor welke categorie ze zijn. Een foto kan maar in een categorie meedoen.

De prijswinnende foto’s nummers 1 t/m 3 in iedere categorie worden in het stadhuis van Purmerend geëxposeerd. Uit alle categorieën wordt één totaal winnaar gekozen.

Om mee te doen dient u akkoord te gaan met de volledige wedstrijdvoorwaarden.

De uitslag wordt in september 2020 bekend gemaakt door de jury onder voorzitterschap van Jan Rijnders. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

 

Algemene informatie

maandag 27 januari 2020 - 11:09 tot zaterdag 31 oktober 2020 - 23:59
Locatie: 
IVN Waterland
triton 73
Purmerend
Nederland
Google Maps image