Werkgroep Natuurfotografie

Vanaf januari 2023 is er binnen IVN Walcheren een werkgroep Natuurfotografie. Het doel van de werkgroep Natuurfotografie is om met elkaar de natuur te beleven met een fototoestel en hierdoor van elkaar te leren om steeds mooiere foto’s te maken. Daarom is deze werkgroep Natuurfotografie voor ieder lid van IVN Walcheren met een fototoestel.
Gedurende een jaar worden er drie rondes van drie bijeenkomsten organiseren. Eén zo’n ronde bestaat dan uit twee zaterdagochtenden waarbij we de natuur ingaan om gezamenlijk deze wonderschone natuur te beleven en vast te leggen met ons fototoestel. De derde bijeenkomst zal op een woensdagavond zijn om de foto’s, van de twee keer dat we op stap zijn geweest, met elkaar te bespreken. Door dit gezamenlijk te doen kunnen we samen genieten van de natuur, leren van elkaar om foto’s beter te gaan maken en hebben we momenten om daadwerkelijk (samen) op stap te gaan om te gaan fotograferen.

De data van de eerste ronde zijn: 21 januari (Berkenbosch), 11 februari (Slufter Ritthemse Strand) en 8 maart 2023.
Leden van IVN Walcheren en De Zeeuwse Delta kunnen kosteloos aan de bijeenkomsten van de werkgroep Natuurfotografie deelnemen. Wil je graag deelnemen aan de bijeenkomsten van werkgroep Natuurfotografie en je bent geen lid, dan dien je eerst lid te worden van IVN Walcheren.
Je dient wel voorafgaand op te geven bij de contactpersoon als je deelnemer aan de werkgroep Natuurfotografie wilt worden en van je wordt verwacht dat je regelmatig deelneemt aan de bijeenkomsten.
Heb je nog vragen of wil je je aanmelden, neem dan contact op met Arjen Hartog (a.m.hartog@gmail.com).