Paddestoelen excursie

Op zaterdag 14 oktober zal paddenstoelenexpert Henk Remijn een rondleiding over de bijzondere wereld van paddenstoelen geven in het Oranjebos in Oostkapelle. De wereld van de paddenstoelen is veel rijker dan alleen de legendarische van kabouter Spillebeen. Ze zijn er in allerlei soorten en maten. Wellicht komt u wel een blotebilletjeszwam, ook wel gewone boomwrat, tegen! Als u ze tegenkomt, zult u de vreemde namen beter begrijpen.

Wilt u ook eens mee met deze excursie o.l.v. een gids, dan kunt u zich aanmelden voor de volgende data:

 

Datum Tijdstip
Zaterdag 14 oktober 10:30 uur

Het vertrekpunt voor de excursie is: het eerste hek van Overduin aan de rechterkant van de Koningin Emmaweg (gezien vanaf Vrouwenpolder in de richting van Oostkapelle).

Let op: Met de auto parkeren is bij het vertrekpunt niet mogelijk. U kunt op de fiets komen of de auto parkeren op de parkeerplaats bij Oranjezon (betaald parkeren) en dan is het ± 10 minuten lopen langs de Koningin Emmaweg richting Oostkapelle.

‘Nieuw’ excursiegebied buitenplaats Overduin en Oranjebos
  • Kosten: Volwassenen 3 euro; kinderen tot 12 jaar 1,50; leden van IVN en kinderen tot 6 jaar gratis. Graag ter plekke (gepast) contant betalen aan de gids.
  • Aanmelden verplicht: Ja

Ontdek meer over

Deel deze pagina