Walcheren
Landschap
Op
zaterdag08okt202210:30

Paddestoelenexcursie

Op zaterdag 8 oktober zal de paddenstoelenexpert Henk Remijn een rondleiding over de bijzondere wereld van paddenstoelen geven in Oostkapelle. De excursie begint om 10.30 uur aan de Dunoweg ter hoogte van de oprijlaan van landgoed Zeeduin. Er is beperkt parkeerplaats bij het vertrekpunt, dus graag met de fiets komen indien mogelijk. Zie kaartje.

Parkeren paddestoelenexcursieAan de Dunoweg ter hoogte van de oprijlaan van Zeeduin, tussen de minicamping Nooitgedacht en de Manege DUNO. Er is hier beperkt parkeerplaats. Indien u op de fiets kunt komen, graag!

De wereld van de paddenstoelen is veel rijker dan alleen de legendarische van kabouter Spillebeen. Ze zijn er in allerlei soorten  en maten. Wellicht komt u wel een blotebilletjeszwam, ook wel gewone boomwrat, tegen! Als u ze tegenkomt, zult u de vreemde namen beter begrijpen.

Aanmelden is verplicht (max. 20 deelnemers) en kan op: activiteiten@ivnwalcheren.nl.

Deelnemen kost volwassenen € 3,00; kinderen tot 12 jaar € 1,50. Voor kinderen onder de 6 jaar en voor leden van IVN Walcheren is deelname gratis. Graag ter plekke gepast contant betalen.

Vooraf aanmelden bij activiteiten@ivnwalcheren.nl.

Algemene informatie

zaterdag 8 oktober 2022 - 10:30
Locatie: 
Extra Informatie: 

!!!!! Verplicht aanmelden bij activiteiten@ivnwalcheren.nl !!!!!