Walcheren
Landschap
Op
dinsdag13sep202215:00

Nazomerlicht in Toorenvliedt

Het kasteeltje in park Toorenvliedt dateert uit 1726.  Al wandelend door het park, dat eind 18e eeuw is aangelegd in de Engelse landschapsstijl, verwonderen we ons over de vele natuur- en cultuurwaarden van de buitenplaats. Wat is er in die 300 jaar gebeurd?  U kunt het zelf beleven samen met een natuurgids van IVN Walcheren die u veel kan vertellen over de natuur, de historie en de ontwikkelingen in het park.

Elke excursie wordt er een ander thema uitgelicht. Deze keer is het thema "Nazomertijd"

Nog even genieten van de nabloei van sommige bomen en planten. Ook deze fase kent mooie taferelen. Vlinders op zoek naar nectar en vogels genietend van de bessen in de struiken. Het zachte nazomerlicht geeft het park een bijzondere sfeer. 

Vertrekpunt is vanaf de vernieuwde ingang van het park aan de Koudekerkseweg bij het landingsmonument (Buffalo-voertuig); De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur.

Deelnemen kost volwassenen € 3,00; kinderen tot 12 jaar € 1,50. Voor kinderen onder de 6 jaar en voor leden van IVN Walcheren is deelname gratis. Graag ter plekke gepast contant betalen aan de gids. 

Algemene informatie

dinsdag 13 september 2022 - 15:00
Locatie: 
Zie vertrekpunt