Walcheren
Landschap
Op
zaterdag11jun202213:30

De zomer komt eraan

11 Juni 2022 om 13:30

Het kasteeltje in park Toorenvliedt dateert uit 1726.  Al wandelend door het park, dat eind 18e eeuw is aangelegd in de Engelse landschapsstijl, verwonderen we ons over de vele natuur- en cultuurwaarden van de buitenplaats. Wat is er in die 300 jaar gebeurd?  U kunt het zelf beleven samen met een natuurgids van IVN Walcheren die u veel kan vertellen over de natuur, de historie en de ontwikkelingen in het park.

Elke excursie wordt er een ander thema uitgelicht. Deze keer is het thema "De zomer komt eraan"

Nog even en het is de langste dag van het jaar. Alles staat fris in het blad en verschillende planten en bomen bloeien. Op een zonnige dag zwermen er vlinders en libellen en ook de verschillende vogels in het park laten van zich horen.

Vertrekpunt is vanaf de vernieuwde ingang van het park aan de Koudekerkseweg bij het landingsmonument (Buffalo-voertuig); De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur.

Deelnemen kost volwassenen € 3,00; kinderen tot 12 jaar € 1,50. Voor kinderen onder de 6 jaar en voor leden van IVN Walcheren is deelname gratis. Graag ter plekke gepast contant betalen aan de gids. 

Algemene informatie

zaterdag 11 juni 2022 - 13:30
Locatie: 
Zie vertrekpunt