Walcheren
Kind & Natuur
Op
donderdag26sep201918:00

Alle kinderen hebben recht op natuur!

Buiten zijn, vrij spelen en onbevangen de natuur ontdekken helpt kinderen in de ontwikkeling van hun zintuigen, motoriek, sociale vaardigheden en creativiteit. Weet jij nog hoe het voelt om languit op je rug in het gras te liggen en naar de wolken te kijken? Om over paadjes te struinen en urenlang moddertaartjes te bakken?

 

IVN laat kinderen graag ontdekken hoe mooi en leuk de natuur is. We werken dagelijks aan een (be)leefwereld waarin contact tussen kind en natuur vanzelfsprekend is, maar dit kunnen wij niet alleen. Daarom organiseren wij op donderdag 26 september aanstaande de bijeenkomst ‘Alle kinderen hebben recht op natuur!’ Alle schoolpleinen in Zeeland vergroenen, minimaal 1x per week buiten les, een Tiny Forest in elke buurt...? Tijdens deze bijeenkomst komen wij graag in contact met enthousiaste ouders en andere geïnteresseerden die met ons mee willen denken hoe we de Zeeuwse kinderen in contact kunnen brengen met de natuur.

 

Hier vind je de uitnodiging met meer informatie over deze bijeenkomst. Je kan jezelf aanmelden via: www.ivn.nl/denatuurin

 

Samen brengen we de natuur dichtbij: op school, op de kinderopvang en in de vrije tijd. Zo planten we het zaadje van de liefde en zorg voor de natuur.

 

Namens alle Zeeuwse kinderen alvast bedankt!

Algemene informatie

donderdag 26 september 2019 - 18:00
Locatie: 
Dorpshuis de Stadsweide
Stadspolderlaan 1
Kortgene
Nederland
Google Maps image