Voorne Putten Rozenburg
Cursussen
woensdag13jul2022

Korte cursus natuurfotografie

Maak je ook graag foto’s in de natuur om thuis nog eens te kunnen nagenieten van een prachtige wandeling, een bijzondere plant of dat leuke vogeltje? En denk je vaak, wat jammer dat de foto net niet scherp genoeg is, of de belichting valt wat tegen. Dan neem je je voor om je weer eens te verdiepen in de werking van je camera.
Die goede voornemens kunt je nu tot uitvoer brengen. Natuurvereniging Hollandse Delta en IVN Voorne-Putten Rozenburg organiseren samen een korte cursus natuurfotografie voor mensen die
niet zo veel ervaring hebben met natuurfotografie en die hun camera nog meestal gebruiken in de A-stand (Automaat). Wij gaan proberen je te leren om de andere mogelijkheden van je camera te gebruiken en daardoor betere foto’s te maken.

De cursus wordt gegeven door Renzo van den Akker en Piet Mout en omvat twee theorie avonden en twee praktijkochtenden. De data waarop de cursus gegeven wordt zijn 9 september en 3 oktober ’s avonds van 20.00 – 21.00 uur en 10 september en 8 oktober ‘s ochtends van 10.00 – 12.00 uur.

De deelnemers gebruiken bij de cursus hun eigen camera. Mede dankzij de medewerking van het Zuid-Hollands Landschap bedragen de kosten slechts €42,50 per deelnemer (€35,00  voor leden IVN of KNNV). Het aantal deelnemers zal maximaal 10 zijn. Locatie is Bezoekerscentrum Tenellaplas, Rockanje.

Voor meer informatie kunt je je wenden tot Herma Enthoven (0620101730). Aanmeldingen voor de cursus kunnen vóór 1 september gestuurd worden naar: cursus.knnv.ivn@gmail.com