Wandeling over Vliegveld en Parnassiavlak

In de jaren dertig was vliegveld Oostvoorne een begrip bij de “rich en famous.” Zij kwamen hier voor een spelletje golf. Tegenwoordig is de vliegveldvallei een belangrijke landingsbaan voor wilde bijen, vlinders en heel veel andere insecten. De flora is er luisterrijk. Meer informatie over dit bijzondere gebied in de Duinen van Oostvoorne is te vinden op onze website: Vliegveld* | IVN  De wandeling van zaterdag 3 juni gaat niet alleen naar de Vliegveldvallei, ook het Groene Strand, het Parnassiavlak, Kaapduin, enz. kunnen onderdeel zijn van de route. Ad ’t Hart bepaalt waar we langs gaan en zorgt dat de op dat moment mooiste en bijzonderste terreindelen worden bezocht.

De wandeling start om 9.30 uur op de parkeerplaats bij de TOP aan het einde van de Strandweg in Oostvoorne. Neem wat te drinken mee voor onderweg. Allicht is er gelegenheid om even te gaan zitten en met elkaar koffie of iets anders te drinken.

Ga ook mee met deze maandelijkse eerste-zaterdag-van-de-maand wandeling op 3 juni 2023. Ook niet-leden zijn van harte uitgenodigd om mee te wandelen. Aanmelden is verplicht.

Waar
Parkeerplaats bij Aan Zee
Strandweg 1
3233 CW Oostvoorne
Bekijk op Google Maps
  • Kosten: Gratis
  • Aanmelden verplicht: Ja

Ad ‘t Hart

Penningmeester Voorne-Putten-Rozenburg

Ontdek meer over

Deel deze pagina