JNM Zomerkampen

Kan jij niet wachten tot het zomer is en je de hele dag buiten kan zijn om de natuur om je heen te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De JNM - jongeren in de natuur is een vereniging voor en door jongeren van 11 tot 25 jaar die graag naar buiten gaan. We organiseren regelmatig kampen waarbij de natuur en de wereld om ons heen centraal staat. Elke dag wordt je wakker in je tentje door het geluid van de vogels en de natuur om je heen. Je staat op en het ontbijt staat al voor je klaar. Na je volgepropt te hebben pak je snel je spullen, want je excursie staat op het punt te vertrekken. Onder leiding van een ervaren deelnemer ga je de hele dag naar buiten op zoek naar de leukste vogels, planten en libellen.

Aan het einde van de dag gaan jullie weer terug naar de camping waar je even kan uitrusten en waar even later heerlijk eten voor jullie klaar staat. Tijdens het eten wordt er verteld over al het leuks wat jullie die dag hebben beleefd en leuke schelpen en vlinders er die dag zijn gezien. Na het eten ruimen je snel je spullen op, want het is tijd voor het avondprogramma: dit kan nachtvlinderen of lampvissen zijn of een leuk avondspel zoals Hollandse Leeuwen of weerwolven. Na het avondprogramma ga je waarschijnlijk moe naar bed om de volgende dag weer vol energie naar buiten te kunnen.

JNM zomerkampKlinkt dit nou voor jou als je ideale zomervakantie. Dan heb je geluk, want aankomende zomer organiseren wij ook bij jou in de buurt een kamp.

Van 28 juli tot 3 augustus is er een kamp in de buurt van Voorne, hier gaan we op zoek naar de vogels in de Delta en de polders. Ook staan er leuke planten in de getijdengebieden en zal de zee en alles wat er in leeft veel aandacht krijgen. Daarnaast organiseren wij ook elk weekend en de rest van de zomer door het hele land kampen en excursies. Voor meer informatie en aanmelden kan je kijken op onze website: jnm.nl/zomerkampen. Ook kan je mailen naar info@jnm.nl
JNM zomerkamp