Voorne Putten Rozenburg
Natuur in de Buurt
Op
zaterdag04jun202209:30

wandeling Vliegveldvallei en omgeving

In de jaren dertig was vliegveld Oostvoorne een begrip bij de “rich en famous.” Zij kwamen hier voor een spelletje golf. Tegenwoordig is de vliegveldvallei een belangrijke landingsbaan voor wilde bijen, vlinders en heel veel andere insecten. Meer informatie over dit bijzondere gebied in de Duinen van Oostvoorne is te vinden op onze website: Vliegveld* | IVN De wandeling van zaterdag 4 juni gaat niet alleen naar de Vliegveldvallei, ook delen van het Groene Strand, het Parnassiavlak en (misschien) Kaapduin zullen worden bezocht. Zo aan het begin van de zomer zijn al deze gebieden op hun mooist.

De wandeling start om 9.30 uur op de parkeerplaats schuin tegenover CR De Duinrand aan de Strandweg bij Oostvoorne. Neem wat te drinken mee voor onderweg. Allicht is er onderweg gelegenheid om even te gaan zitten en met elkaar koffie of iets anders te drinken. Aanmelden voor deze wandeling is verplicht en kan bij Ad ’t Hart via a.hart376@upcmail.nl (telefoonnummer Ad 0651150673).

Met vriendelijke groet,
Erik de Boer

P.S. Als activiteit op de eerste zaterdag van de maand juli halen wij een ‘oude klassieker’ uit de kast: kanoën in de Biesbosch! Zet zaterdag 2 juli vast in je agenda.

 

 

Algemene informatie

zaterdag 4 juni 2022 - 09:30