Voorne Putten Rozenburg
Landschap
Op
zaterdag05sep202009:45

Wandelen op Tiengemeten

De voorgaande keren dat we met onze afdeling op het eiland Tiengemeten waren, was het volop zon of volop grijs. Maar alle keren was het er prachtig en zeer interessant. We zagen wintertalingen, blauwborsten of watersnippen, een zeearend. Het natuurgebied staat voor een groot gedeelte direct onder invloed van het Haringvliet. Ook benieuw naar Weemoed, Weelde en Wildernis? Ga dan mee!

We verzamelen, op anderhalve meter afstand, om 9.45 uur bij de pont naar het eiland (adres: Nieuwendijk 1, 3284 KR Zuid-Beijerland). De eerste pont vertrekt om 10.00 uur. De kaartjes voor de pont moet je zelf (tevoren!) bestellen op: https://www.natuurmonumenten.nl/natuurgebieden/tiengemeten/tickets-en-tijden

Ze kosten € 6,00 voor een retour, leden van Natuurmonumenten krijgen € 2,00 korting. Op de pont (openbaar vervoer) is het dragen van een mondkapje verplicht.

We proberen de wandeling over het eiland zo in te richten dat het mogelijk is om aan het begin van de middag terug te keren met de pont naar de vaste wal. Langer blijven kan natuurlijk ook. Neem eventueel iets te eten/drinken mee.

Laat weten of je meewandelt aan Ad ’t hart: a.hart376@upcmail.nl , telefoon 06 51 15 06 73.

Erik de Boer

Algemene informatie

zaterdag 5 september 2020 - 09:45