Voorne Putten Rozenburg
IVN
Op
zaterdag01okt202210:30

De eerste zaterdag van de maand in oktober is het IVN dag!

Informatiemarkt

Kom op 1 oktober naar de IVN Informatiemarkt bij de Tenellaplas en neem je familie, vrienden, buren en kennissen mee! Naast de gebruikelijke wandeling maken we er op die dag iets extra’s van in de vorm van een IVN informatiemarkt.

Je kent waarschijnlijk wel een of meerdere activiteiten die wij binnen de afdeling Voorne-Putten Rozenburg organiseren. Maar misschien zijn er daarnaast activiteiten waarvan je het bestaan niet weet, of waarvan je niet weet wat ze precies inhouden.

In het Bezoekerscentrum wordt op zaterdag 1 oktober tussen 10.30 – 12.30 uur een leuke markt ingericht waarbij jij en je familie en vrienden gezellig met andere leden kunt kennismaken en waar je kunt zien welke activiteiten we zoal ondernemen.

En als je er soms over denkt om je bij een van de activiteiten als vrijwilliger aan te sluiten, dan ligt hier je kans om alles te weten te komen over jouw interessegebied. Maar ook als je zelf nieuwe ideeën hebt die je graag in IVN verband zou willen ondernemen kun je daarmee op deze informatiemarkt terecht.

Na de markt is er gelegenheid om met elkaar een kopje soep en broodje te eten (van 13.00- 14.00 uur) en natuurlijk is er ook op deze zaterdag voor wie dat wil nog gelegenheid voor een fijne wandeling (met gids!) over de Heveringen (van 14.00 – 15.00 uur)

We nodigen alle geïnteresseerden uit om op 1 oktober naar het ZHL bezoekerscentrum Tenellaplas te komen, adres: Duinstraat 12/A, 3235 NK Rockanje.

Neem ook je vrienden, familie, buren en kennissen mee om kennis te maken met IVN Voorne-Putten Rozenburg!

Voor de markt en de wandeling hoef je je niet op te geven, maar als je wilt deelnemen aan de lunch gelieve je aan te melden via ivn.voorneputtenrozenburg@gmail.com voor 19 september.

Tot ziens op 1 oktober!

Algemene informatie

zaterdag 10 september 2022 - 14:08