Voerendaal
Natuur
Op
maandag18sep201719:00

Multi vision show

Zuid-Limburg vier seizoenen tegen het licht

In deze multivision-show over zijn geboortestreek kijken we met Guus Reinartz zeer gedetailleerd naar (tegen-) licht, steden, architectuur, natuur, mens en cultuur; en dat natuurlijk in alle jaargetijden,  zowel bij dag als ook bij nacht! Traditie en folklore in misschien wel het mooiste stukje van Nederland. Van bekoorlijke, haast dromerige dorpjes in het schilderachtige Mergelland wandelen we langs murmelende beekjes, nostalgische vakwerkhuizen en idyllische boerderijen, de binnenstad van Maastricht en de abdij Rolduc.

En we besteden natuurlijk aandacht aan de deelname van Voerendaal aan de competitie voor het groenste dorp van Nederland. Aan de hand van de film die voor die gelegenheid is gemaakt, geven wij tekst en uitleg.

Deze geweldige avond organiseert de Senso samen met de Heemkunde vereniging van Voerendaal en het IVN Voerendaal. Deze avond is iedereen welkom en begint om 19.00 uur in het Kunderhoes. U kunt gewoon aan de zaal betalen,

De entree bedraagt voor iedere bezoeker  € 2,50. dit is inclusief een kop koffie/thee. Wij willen wel graag een idee krijgen over het te verwachte aantal bezoekers, vandaar het verzoek om u vóór 11 september aan te melden. Sensoleden via het invulstrookje van de septemberuitgave van het Sensoblad of via email sensoactiviteiten@gmail.com of stichtingsenso@gmail.com. Leden van het IVN en de Heemkundevereniging kunnen zich bij hun eigen secretariaat aanmelden.

Algemene informatie

maandag 18 september 2017 - 19:00
Locatie: 
Kunderhoes
Hogeweg 74
6367 BG Voerendaal
Nederland
Extra Informatie: 

Aanmelden vóór 11 september voor IVN leden bij lsmets@ziggo.nl

Google Maps image