Veghel
Paddenstoelen
Op
woensdag02nov201614:00

Tuintelling Paddenstoelen (kinderactiviteit i.s.m. de Natuurtuin)

Tijdens de tuintellingen gaat IVN-Veghel samen met de kinderen kijken wat er in de tuinen van Natuurtuin ’t Bundertje leeft. Aan de hand van zoekkaarten en tellijsten leren de kinderen observeren en noteren. Door de herhaling met tellingen doen vaste bezoekers ervaring op met het tellen in de natuur en kunnen we in de toekomst de resultaten vergelijken. Alle tellingen worden opgegeven bij de website Jaarrond Tuintelling.

Natuurtuin ’t Bundertje is een natuureducatiecentrum van de gemeente Veghel met een kleine kinderboerderij. Op woensdagmiddag is de natuurmiddag voor kinderen. Van 14.00-16.00 uur zijn er activiteiten in de tuin, bij de dieren en in de natuur voor kinderen tot 12 jaar. Jongere kinderen onder begeleiding van een volwassene; (groot)ouders en begeleiders helpen actief mee met het uitvoeren van opdrachten en diverse activiteiten. Ontdek samen de natuur! (Tijdens schoolvakanties is er geen open middag op woensdag.)

Leeftijd: kinderen tot 12 jaar, jongere kinderen onder begeleiding.

Toegang: vrij, geen aanmelding nodig

Actieve ouders / grootouders / begeleiders worden hartelijk uitgenodigd mee te doen met het tellen en noteren van waarnemingen

Meer informatie Pam Kalis  tel. 0413 34 39 82

Algemene informatie

woensdag 2 november 2016 - 14:00 tot 16:00
Locatie: 
Patrijsdonk 53a
Veghel
Nederland
Contactpersoon: 
Pam Kalis 0413 343 982
Google Maps image