Veghel
Overig
Op
donderdag29jun201714:00

Kruidenmiddag in de Natuurtuin

De open middag op Natuurtuin ’t Bundertje  heeft een feestelijk karakter! De vrijwilligers serveren deze middag voor alle bezoekers heerlijke hapjes en kruidenthee met ingrediënten uit onze kruidentuin.

Al jaren wandelen vrijwilligers van natuurvereniging IVN Veghel met cliënten van de Donk, een dagopvang van Brabantzorg bij de Watersteeg. De natuurtuin is een mooie loopafstand van de Watersteeg voor deze groepen en daaruit groeide de open donderdagmiddag bij de Natuurtuin. Vrijwilligers van de natuurtuin zetten stoelen klaar buiten en schenken koffie en thee. Andere wandelgroepen van de Watersteeg ontdekten de natuurtuin als mooie groene bestemming in de wijk.

Intussen is het een echte open middag voor wandelaars uit de wijk, grootouders die langskomen met de kleintjes of als pauzeplek voor een fietstocht. Groepen van de kinderdagverblijven in de omgeving komen met mooi weer even naar de dieren kijken. Kortom, een gezellige middag voor jong en oud!

Deelnemers van de Watersteeg en de Donk genieten van de wekelijkse wandeling naar de Natuurtuin en de stralende blikken zijn voor de wandelmaatjes een beloning. Wat zou het mooi zijn als nog meer mensen mee naar buiten kunnen! Ontvang bezoekers als vrijwilliger bij de natuurtuin of wandel mee met een van de wandelgroepen. Eén of twee keer in de maand meedoen op donderdagmiddag, dat is al een mooie manier om bij te dragen!

Kom op donderdag 29 juni tussen 14.00 en 16.00 uur kennismaken op Natuurtuin ’t Bundertje, Patrijsdonk 53a in de Bunders in Veghel. Geniet mee van de lekkere hapjes en de gezelligheid. Meld je dan aan of vraag informatie over het vrijwilligerswerk bij een van de organisaties! Bezoekers ontvangen bij natuurtuin@hetnet.nl; wandelgroep Donk begeleiden met het IVN bij secretaris@ivn-veghel.nl / DonkDagbehandeling@brabantzorg.eu; wandelgroepen van de Watersteeg bij welzijnwatersteeg@brabantzorg.eu.

Algemene informatie

donderdag 29 juni 2017 - 14:00 tot 16:00
Locatie: 
Natuurtuin 't Bunderdertje
Patrijsdonk 53a
Veghel
Nederland
Google Maps image