Veghel
Overig
Op
zondag09jul201710:00

Eten uit de Natuur (excursie/workshop)

Tegenwoordig oogsten we ons eten in de supermarkt. Maar ook in de natuur is van alles te eten. Bramen en brandnetels kent iedereen wel, maar er is nog véél meer lekkers te vinden. We gaan planten, zaden en vruchten oogsten zoals mensen het al duizenden jaren doen.

Wil je meer weten over eten in de natuur? En misschien ook wel wat wilds proeven? Doe dan mee met de wandeling eetbare planten. Geertje Jansen van Wandeloogst is wildplukgids en verzorgt een wandeling eetbare planten zoeken en proeven. Naast de culinaire waarde van planten wordt ook ingegaan op haar cultuur-historische, medicinale, cosmetische waarde. Zo komen er ook diverse natuurverhalen aan bod.

De wandeling duurt twee uur en start om 10 uur. Meer informatie vind u ook op www.wandeloogst.nl en www.facebook.com/wandeloogst.

Omdat er voor deze wandeling een grens is gesteld aan het aantal deelnemers is het nodig om je vóór 1 juli op te geven. Dit kan bij Marianne van Zeeventer, email marianne.vanzeeventer@onsbrabantnet.nl of tel.0413 785207 De kosten voor de wandeling zijn €5,- per persoon, te betalen bij aanvang van de wandeling.

start: 10 uur op de parkeerplaats Middengaal, naast voormalig Pieter Brueghel centrum

Algemene informatie

zondag 9 juli 2017 - 10:00 tot 12:30
Opgeven vóór 1 juli; kosten €5 p.p.
Locatie: 
parkeerplaats
Middengaal
Veghel
Nederland
Google Maps image