Veenendaal-Rhenen
IVN
zaterdag13jan2018

Nieuwjaarsbijeenkomst 13 jan 2018

Nieuwjaarsreceptie.

Zoals elk jaar wordt er door het Bestuur van IVN Veenendaal-Rhenen ook dit jaar weer een Nieuwjaarsreceptie georganiseerd. Een leuke gelegenheid om elkaar te ontmoeten en de beste wensen voor het nieuwe jaar toe te wensen.

Dit jaar vind het plaats op zaterdag 13 januari 2018 in “De Groenhof”aan de Karel Frabritiusstraat 3 te Veenendaal. Onder het genot van een kop soep, enige broodjes en een oliebol of glaasje Glühwein willen wij graag met u van gedachten wisselen over de plannen voor 2018 en de bijdrage die u daar wellicht aan wilt geven. Ook dit jaar is er na de brunch weer de gelegenheid om deel te nemen aan de Nieuwjaarswandeling met opdrachten. Vanaf 11.00 uur bent u welkom. Om 13.00 uur starten we met de wandeling die ook geschikt is voor kinderen.

De PR Werkgroep wil met ingang van 2018 zijn assortiment aan educatieve spullen verkleinen en daarom bestaat er tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst de gelegenheid educatief materiaal aan te schaffen tegen inkoopprijs. Een eenmalige gelegenheid die u niet wilt missen.   


We hopen u op de 13e te treffen.