De Zwammen 2022

 

Onder de naam De Zwammen wordt vanuit het IVN Veenendaal – Rhenen activiteiten georganiseerd voor jongeren. Het gaat om onderhoudswerk in de natuur en eventueel excursies.  

Voor wie?

Het is voor jongeren vanaf 12 tot en met 18 jaar. Als je van gezelligheid, lekker actief buiten bezig zijn en natuur houdt, dan pas je bij de groep. Ook moet je niet bang zijn om een beetje vies te worden.  
 
Wat en wanneer?

Voor het seizoen 2020- 2021 hadden we geen vastgesteld programma. We bekijken aan de hand van de dan geldende corona-maatregelen wat de mogelijkheden zijn. Op 12 december 2020 zijn we met zes personen wezen zagen in de natuurtuin Diddersgoed. Dit was een leuke ochtend. 

Wil je een keer mee, je kunt ook bellen of appen naar 06-12660557.

Martijn Stip

We trokken er meestal vijf keer per siezoen op uit. We gaan dan aan het werk met bijvoorbeeld wilgenknotten of boompjes wegzagen. Dit kan zijn in Kwinterlooijen, Natuurtuin Diddersgoed, Landgoed Kernhem, De Blauwe Hel of op een particulier erf. We vertrekken op de fiets (of auto) vanaf het gebouw ‘De Groenhof’; Prins Willem-Alexanderpark 317 3905 CK Veenendaal

Wij zorgen voor:   –     gereedschappen en werkhandschoenen,                                                            –    een versnapering en wat te drinken. 
 
Klik op hier (wordt zsm ingevuld) voor het programma.

Aanmelden

Meld je aan voor de maillijst en Whatsapp-groep via zwammen@ivnveenendaal-rhenen.nl of 0317-619935. Dan krijg je ca. één week van te voren een email en/of WhatsApp met wat we precies gaan doen. Dan kun je je aanmelden en tevens aangeven of je nog iemand wilt meenemen.

Geen kosten

Om deel te nemen aan de activiteiten is het niet nodig om lid van het IVN te zijn. Deelname is gratis. 
 
Vragen  en meer info

Voor vragen kun je contact opnemen met:

Martijn Stip (zwammen@ivnveenendaal-rhenen.nl of 0317-619935) en

Bert Budding (0318-553667 of 06-55123980).

Hopelijk tot ziens,  
 
Martijn Stip 

Wil je eens lezen hoe de vorige bijeenkomsten waren, klik dan op de docs hieronder.